Hvala Vam što ste iskazali interes za informacije koje pruža EL-PLIN servis d.o.o. Želimo da znate da poštujemo Vašu privatnost.

Pravila o privatnosti
 
Hvala Vam što ste iskazali interes za informacije koje pruža EL-PLIN servis d.o.o. Želimo da znate da poštujemo Vašu privatnost. Ovim Pravilima o privatnosti želimo Vas informirati u kojim okolnostima i kako prikupljamo, koristimo i obrađujemo Vaše osobne podatke, a koje nam pružite tijekom interakcije ili poslovnog odnosa s nama, posjeta ovoj mrežnoj stranici, s njom povezanoj mobilnoj stranici.
Potičemo Vas da pročitate ova Pravila o privatnosti prije nego što nam pružite Vaše osobne podatke. Korištenjem Stranice potvrđujete da razumijete i slažete se s uvjetima ovih Pravila o privatnosti.
 
Naša Stranica ne omogućuje našim posjetiteljima da komuniciraju s drugim posjetiteljima ili objavljuju informacije kojima će imati pristup druge osobe. Naša Stranica sadrži poveznice na treće strane. Takvi pružatelji mrežnih usluga treće strane mogu prikupljati osobne podatke o njihovim posjetiteljima.
 
Voditelj obrade podataka
 
Voditelj obrade osobnih podataka koji se prikupljaju putem ove Stranice jest:
EL-PLIN servis d.o.o., Postojnska 2, 10000 Zagreb, OIB: 82893920624.
Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa osobnim podacima koje prikupljamo ili za više informacija o obradi i zaštiti Vaših osobnih podataka, molim Vas da nam se obratite na info@el-plin.hr.
Svrha obrade osobnih podataka
Obrađujemo Vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:
 
a) izvršenja ugovora ili usluga;
b) kada je to potrebno u svrhu naših legitimnih i zakonskih interesa;
c) odgovaranja na Vaše zahtjeve, upite ili prigovore;
d) upravljanja komunikacijama i vođenja društvenih i socijalnih mreža te specijaliziranih EL-PLIN web stranica;
e) registracije i evidencije prijavljenih uređaja, kvarova, redovnih servis, puštanja u rad i ostalih upita;
f) radi ispunjavanja prava i obaveza iz radnih odnosa sukladno Zakonu o radu;
g) vođenja i upravljanja usluge Ugovora o redovnom godišnjem održavanju;
h) marketinške aktivnosti na način da Vam šaljemo komercijalne informacije ili ponude (newslettere) o našim proizvodima, akcijama i novitetima;
h) istražiti sumnju na prijevaru, uznemiravanje, fizičke prijetnje ili druga kršenja zakona, pravila ili propisa, pravila Stranice ili prava trećih strana; ili istražiti bilo kakvo sumnjivo ponašanje koje smatramo nepristojnim ili nepriličnim;
i) za dijeljenje s pružateljima usluga treće strane koje zapošljavamo, koristimo ili angažiramo za obavljanje funkcija koje se odnose na Stranicu u naše ime (npr. održavanje Stranice, slanje obične pošte ili elektroničke pošte ili proizvoda, uklanjanje ponavljajućih informacija s popisa korisnika, analiziranje podataka i pružanje marketinške podrške, obradu plaćanja kreditnom karticom i pružanje korisničkih ili drugih usluga). Takvi pružatelji usluga treće strane koji djeluju kao izvršitelji obrade Osobnih podataka tvrtke EL-PLIN servis imaju pristup osobnim podacima potrebnima za obavljanje njihovih usluga i mogu prikupljati ili pohranjivati osobne podatke u sklopu obavljanja ili pružanja tih usluga, ali nisu ovlašteni koristiti ih u druge svrhe;
j) radi prilagodbe i poboljšanja sadržaja, proizvoda i usluga koje nudimo putem Stranice u skladu s Vašim sklonostima, kako je opisano ovim Pravilima o privatnosti;
k) u druge svrhe kao što je navedeno prilikom prikupljanja Vaših osobnih podataka ili u bilo kojim dodatnim uvjetima i odredbama primjenjivima na određenu značajku Stranice.
Načelno možete koristiti javne dijelove Stranice, bez da nam kažete tko ste. Ne zahtijevamo registraciju. Prikupljamo Vaše osobne podatke samo ako nam dobrovoljno date te podatke, npr. radi registracije u svrhu primanja personaliziranih usluga, radi slanja komercijalnih informacija („newsletter-a“) ili kako biste ostavili komentare na blogu i sl.
Ako se odlučite na neki od naših „newslettera“ (komercijalne informacije), koristit ćemo Vaše osobne podatke kako bismo vam slali newsletter putem e-pošte te kako bismo optimizirali svoj newsletter. U tom kontekstu možemo prikupljati informacije o tome jeste li i kada primili naš newsletter.
Vrste podataka koji se obrađuju
Putem Stranice prikupljamo i pohranjujemo određene osobne podatke o Vama (npr. informacije koje Vas mogu izravno ili neizravno identificirati, posebice pomoću identifikatora kao što su ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona, ulica i kućni broj, broj računa za kupljeni proizvod, podaci o lokaciji, on-line identifikator ili jedan ili više čimbenika specifičnih za tjelesni, fiziološki, genetički, mentalni, ekonomski, kulturni ili društveni identitet).
Ako odlučite da nam ne dostavite ili pružite tražene osobne podatke, ova odluka neće imati nikakve materijalne posljedice za Vas te će te i dalje moći pristupiti Stranicama, ali možda nećete moći sudjelovati u određenim aktivnostima, ponudama, promocijama, izvršiti prijavu za određene funkcije na Stranicama, aktivirati ili koristiti određene uslugu, ispuniti narudžbu, prijaviti se na nagradnu igru ili nas kontaktirati putem Stranice.
 
Podaci o pretraživanju
 
Tijekom Vašeg posjeta EL-PLIN automatski prikuplja i privremeno pohranjuje sljedeće podatke o Vašem računalu i Vašem posjetu:
 
• domenu i hosta s kojeg pristupate internetu;
• internetsku adresu mrežne stranice s koje Vas je poveznica izravno dovela na Stranicu , ako je to primjenjivo:
• datum i vrijeme kada ste došli na naše mrežno mjesto i kako dugo ste bili na mrežnom mjestu te koje ste stranice posjetili;
• IP adresu; i
• operacijski sustav i softver preglednika Vašeg računala.
 
Ove se informacije koriste samo kako bismo vam učinili Stranicu dostupnom te u statističke svrhe. Ne možemo povezati takve podatke s Vama kao pojedincem.
 
Korisnički računi
 
Na zaštićenom dijelu naših stranica nudimo profesionalne korisničke račune, za naše poslovne partnere. Kada se registrirate za korisnički račun, najčešće prikupljamo naziv društva, kontakt podatke društva, Vaše osobne kontakt podatke, Vaše zanimanje, korisničko ime, adresu e-pošte i lozinku. Mogu biti potrebne dodatne informacije u odnosu na određenu uslugu ili program. Koristit ćemo Vaše osobne podatke za upravljanje Vašim računom, za pružanje naših usluga i za optimizaciju Stranice, proizvoda i usluga. Ako ste izradili račun, čuvamo Vaše osobne podatke sve dok imate račun te nakon toga u skladu s primjenjivim zakonima.
 
Primatelji ili kategorije primatelja
 
Kako bismo vam pružali usluge i upravljali Vašim osobnim podacima, možemo koristiti pružatelje usluga treće strane kao izvršitelje obrade. To može uključivati izvršitelje obrade izvan EU-a/EGP-a; u tom ćemo slučaju zajamčiti primjenu prikladnih zaštitnih mehanizama za zaštitu Vaših osobnih podataka, osobito uključujući sporazum o standardnim ugovornim klauzulama EU-a između nas i izvršitelja obrade.
 
 
Korištenje kolačića
 
Kako bismo olakšali korištenje Stranica, koristimo kolačiće zbog tehničkih i analitičkih razloga. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se lokalno pohranjuje u predmemoriji internetskog preglednika dok korisnik pregledava Stranicu. Kolačići ne mogu naštetiti vašem računalu ili mobilnom uređaju. Poslužitelj može jasno utvrditi Vaš preglednik s pomoću kolačića. Omogućuju prepoznavanje internetskog preglednika radi optimizacije Stranice i pojednostavljenja korištenja. Informacije sadržane u kolačićima postavljenima na našim internetskim Stranicama kontroliraju sesiju. Kolačiće koje postavljaju Stranice koriste samo naše Stranice. Ovi podaci ne koriste se za osobnu identifikaciju posjetitelja ove Stranice. Većina preglednika konfigurirana je na način da se kolačići automatski prihvaćaju. Ako želite spriječiti svoje korištenje naših Stranica koje se automatski spremaju s pomoću kolačića, možete prilagoditi postavke svojeg preglednika. Moguće je deaktivirati spremanje kolačića ili postaviti svoj preglednik na način da Vas obavještava o postavljanju kolačića. Možete odbiti ili prihvatiti kolačiće. Spremljeni kolačići mogu se obrisati i njima se može upravljati s pomoću preglednika. Za daljnje informacije o tome kako izbrisati kolačiće ili upravljati njima koristite funkciju pomoći u svojem pregledniku.
 
Kolačići na našoj Stranici
 
Naša Stranica koristi samo privremene kolačiće, koji se automatski brišu na kraju internetske serije/sesije, zajedno s kolačićima za praćenje, koji traju trideset (30) dana. Isključivo pružaju tehnički povezanu identifikaciju posjeta mrežnoj stranici i ne prikupljaju osobne podatke korisnika.
 
Google Analytics
Naša Stranica koristi Google Analytics, uslugu za mrežnu analitiku koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi kolačiće, odnosno tekstualne datoteke koje se pohranjuju na Vaše računalo kako bi nam pomogle da analiziramo kako koristite mrežnu stranicu. Informacije koje stvara kolačić u pogledu Vašeg korištenja Stranice (uključujući vašu IP adresu) prenosit će se i pohraniti na Googleovu poslužitelju u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti takve informacije kako bi ocijenio Vaše korištenje Stranice, sastavljao izvješća o aktivnostima na Stranici za operatere mrežne stranice, kao i za pružanje drugih usluga u vezi s korištenjem Stranice. Google također može prenositi takve informacije trećim stranama, pod uvjetom da je to propisano zakonom, ili ako treće strane obrađuju takve podatke u ime Googlea. Google ni u kojem slučaju neće povezati Vašu IP adresu s bilo kojim drugim Googleovim podacima. Možete odbiti stvaranje kolačića odabirom prikladnih postavki na Vašem pregledniku; međutim, imajte na umu da, ako odbijete takve kolačiće, možda nećete moći u potpunosti koristiti sve funkcije Stranice. Korištenjem ove Stranice dajete suglasnost za obradu podataka koje Google prikuplja o Vama na način i u prethodno navedene svrhe. Koristite dodatak za deaktivaciju koji je Google stavio na raspolaganje na poveznici "http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en" ako ne želite da se bilo koji osobni podaci prenose službi za mrežnu analitiku društva Google Inc. Ako želite odbiti i stvaranje korisničkih profila putem pseudonima, možete izraziti neslaganje s takvim pseudonimnim korisničkim profilima u bilo kojem trenutku uz trenutačni učinak za budućnost. Nadalje, u svakom trenutku imate pravo prigovora na oglašavanje s učinkom u budućnosti. S obzirom na raspravu o korištenju alata za analizu s punim IP adresama, imajte na umu da ova Stranica koristi Google Analytics s proširenjem/dodatkom "_anonymizeIp()" te da se IP adrese obrađuju samo u skraćenom obliku kako bi se onemogućilo izravno povezivanje s osobama.
 
Google+
Naša Stranica koristi sučelje “+1” društvene mreže Google+ (Google Plus) društva Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Kalifornija, 94043 SAD (u daljnjem tekstu: Google).
Svaki put kada otvorite Stranicu našeg web-mjesta sa sučeljem “+1“, sučelje “+1” u Vašem pregledniku učitava i prikazuje vizualni prikaz sučelja “+1“ s Googleova poslužitelja. U tom slučaju Googleov poslužitelj dobiva informacije o tome koju Stranicu našeg mrežnog mjesta posjećujete. Google bilježi Vaš preglednik od prikaza korisničkog sučelja “+1” tijekom dva tjedna u svrhu održavanja sustava i rješavanja poteškoća. Neće se provoditi daljnje ocjenjivanje Vašeg posjeta Stranici našeg mrežnog mjesta sa sučeljem “+1”.
Ako pokrenete korisničko sučelje “+1“ dok ste prijavljeni na Google+ (Google Plus), Google će prikupljati informacije o vašem preporučenom URL-u, vašoj IP adresi i druge informacije povezane s preglednikom putem vašeg Google profila kako bi omogućio pohranu i javnu objavu vaše preporuke “+1”. Na sljedećoj mrežnoj adresi pronaći ćete Googleove informacije o zaštiti podataka u pogledu korisničkog sučelja “+1“, u kojima su navedene pojedinosti o prikupljanju, prenošenju i objavi, kao i korištenju podataka od strane Googlea, u pogledu vaših povezanih prava, kao i mogućnosti za postavke vašeg profila: https://developers.google.com/+/web/buttons-policy
 
Google Adwords praćenje konverzija
Naša Stranica koristi praćenje konverzija. Kada dođete na ovu Stranicu putem Googleova oglasa, Google AdWords postavit će kolačić na Vaše računalo čim kliknete na oglas koji je omogućio Google. Valjanost tog kolačića je 30 dana i ne služi za osobnu identifikaciju. Ako posjetite određene stranice našeg mrežnog mjesta i kolačić nije istekao, mi i Google možemo vidjeti da ste kliknuli na oglas. Svaki klijent Google AdWords prima različiti kolačić i ne može se pratiti putem mrežne stranice drugih oglašivača. Informacije dobivene korištenjem kolačića za konverziju koriste se za izradu statistika o konverziji za klijente AdWords koji su prihvatili praćenje konverzija. Takvi klijenti znaju ukupan broj korisnika koji su kliknuli na oglas i preusmjereni su na stranicu koja je označena oznakom za praćenje konverzija. Ne prenose se informacije koje korisnici mogu osobno identificirati.
Ako ne želite sudjelovati u praćenju, možete odbiti traženu postavku kolačića u svojem pregledniku onemogućivanjem automatskog postavljanja kolačića ili blokiranjem kolačića u svojem pregledniku za domenu "googleleadservices.com".
 
Facebook
Naša mrežna stranica koristi dodatke (“dodaci“) koje pruža društvena mreža facebook.com, kojom upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD (“Facebook”). Dodaci su prepoznatljivi po logotipu Facebook (bijelo slovo f na plavoj pozadini ili ikona podignutog palca) ili napomeni “Facebook Social Plugin”. Za potpuni popis svih dodataka društvenih mreža pogledajte http://developers.facebook.com/plugins.
Kada posjetite Stranicu našeg mrežnog mjesta koja sadrži takav dodatak, Vaš preglednik uspostavlja izravnu vezu s Facebookovim poslužiteljima. Facebook izravno prenosi sadržaj dodatka u Vaš preglednik, koji ga ugrađuje u Stranicu, čime se Facebooku omogućuje da prima informacije o tome da ste ušli na određenu Stranicu našeg mrežnog mjesta. Prema tome, ne utječemo na podatke koje je prikupio dodatak i obavještavamo Vas u skladu s našim znanjem:
Ugrađeni dodaci pružaju Facebooku informaciju o tome da ste pristupili odgovarajućoj Stranici našeg mrežnog mjesta. Ako ste prijavljeni na Facebook, Vaš posjet može biti dodijeljen Vašem profilu na Facebooku. Ako ostvarite interakciju s dodacima, primjerice pritiskom na tipku “Like“ ili ostavljanjem komentara, odgovarajuće informacije prenose se iz Vašeg preglednika izravno na Facebook, koji ih pohranjuje. Čak i ako niste prijavljeni na Facebook, postoji mogućnost da dodaci prenesu vašu IP adresu Facebooku.
Za informacije o svrsi i opsegu podataka koje Facebook prikuplja i obrađuje, kao i o Vašim pravima u tom pogledu i postavkama za zaštitu Vaše privatnosti, pogledajte Facebookovu politiku privatnosti: http://www.facebook.com/policy.php.
Ako ste član Facebooka i ne želite da Facebook povezuje podatke o Vašem posjetu našoj mrežnoj Stranici s Vašim članskim podacima koje Facebook već pohranjuje, prije ulaska na našu mrežnu Stranicu odjavite se s Facebooka. Osim toga, možete blokirati dodatke Facebook korištenjem dodataka za Vaš preglednik kao što je “Facebook Blocker”.
 
Oglašavanje na Facebooku
Kako bi potencijalni korisnici bili svjesni naše prisutnosti na internetu, koristimo Facebookovu oglašivačku mrežu, što obuhvaća praćenje konverzija, uslugu analize koju pruža Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD). Facebook će postaviti kolačić na Vašem računalu ("kolačić za konverziju“) ako ste preusmjereni na našu mrežnu Stranicu putem oglasa na Facebooku. Valjanost kolačića istječe nakon 30 dana. Ako u tom razdoblju posjetite neku našu Stranicu, Facebook i mi možemo prepoznati da ste kliknuli na oglas. Informacije dobivene s pomoću tog kolačića koriste se za izradu statistika o konverziji. Primamo informacije o ukupnom broju korisnika koji su kliknuli na određeni oglas i koji su preusmjereni na mrežnu Stranicu povezanu s mrežom praćenja konverzija. Ne možemo vas osobno identificirati. Ako ne želite sudjelovati u postupku praćenja, možete odbiti traženu postavku kolačića, primjerice putem postavke preglednika, kojom se općenito deaktiviraju automatske postavke kolačića.
 
YouTube
Naša mrežna Stranica koristi dodatke servisa YouTube (YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SAD). Kada posjetite neku od naših stranica na kojoj je omogućen dodatak YouTube, bit ćete povezani s YouTubeovim poslužiteljima. YouTubeov poslužitelj bit će informiran o tome koje ste stranice posjetili. Ako ste prijavljeni na svoj račun na usluzi YouTube, YouTube vam omogućava da povežete radnje Vašeg preglednika izravno s Vašim osobnim profilom. To možete spriječiti odjavom s računa na usluzi YouTube. Više informacije o tome kako upravljati korisničkim podacima pogledajte u Politici privatnosti usluge YouTube dostupnoj na adresi https://www.google.com/intl/en/policies/privacy
 
Poveznice na druge Stranice
Naša mrežna Stranica sadrži poveznice ili upućivanja na druge mrežne stranice koje nisu u vlasništvu, upravljane ili održavane od strane EL-PLIN servisa d.o.o. i na koje se ne primjenjuju naša Pravila o privatnosti. Pročitajte Izjavu/Pravila o privatnosti za svaku mrežnu Stranicu koju posjetite. Snosite isključivu odgovornost za Vašu interakciju s tim mrežnim Stranicama.
 
Sigurnost osobnih podataka
Sigurnost Vaših Osobnih podataka iznimno nam je važna te poduzimamo razumne mjere kako bismo zaštitili osobne podatke koje prenosite na našu Stranicu i kako bismo ih zaštitili od gubitka, zlouporabe i neovlaštenog pristupa, objavljivanja, izmjene ili uništenja. Postavili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili podatke koje prikupljamo. Međutim, imajte na umu da nijedan prijenos podataka putem interneta nije u potpunosti siguran i da su uvijek moguće pogreške te zbog inherentne otvorene prirode interneta, ne možemo jamčiti da će komunikacija između Vas i nas ili informacija pohranjenih na Stranici ili na našim poslužiteljima biti potpuno sigurna od neovlaštenog pristupa trećih strana, kao što su hakeri. Vaša upotreba Stranice pokazuje Vaš pristanak na ovaj rizik. E-pošta poslana na ili sa ove Stranice možda nije sigurna. U najvećoj mjeri dopuštenoj mjerodavnim pravom, odričemo se svake odgovornosti i odgovornosti za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo koju i sve izravne, posebne, neizravne, posljedične ili izgubljene gubitke ili druge štete bilo koje vrste, bilo ugovorne (uključujući i temeljnu povredu), izvanugovorne (uključujući i nemarnost) ili druge štete koju ste mogli pretrpjeti zbog bilo kakvog gubitka, neovlaštenog pristupa, zloupotrebe ili izmjene bilo kakvih informacija koje pošaljete na Stranicu.
 
Vaša prava
Imate pravo podnijeti zahtjev za pristup i ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničenje obrade u vezi s Vašim osobnim podacima ili na ulaganje prigovora na obradu podataka, te prenijeti osobne podatke i podnijeti prigovor na adresu društva EL-PLIN servis d.o.o. ili elektroničkom poštom na adresu: info@el-plin.hr kao i podnijeti prigovor nadležnom nadzornom tijelu.
 
 
U mjeri u kojoj se obrada osobnih podataka temelji na Vašoj privoli, imate pravo na povlačenje dane privole u svakom trenutku bez učinka na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije njezina povlačenja.
 
Imate pravo podnijeti prigovor nadležnom tijelu u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog Parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ od 27. travnja 2016. (dalje u tekstu: „GDPR“), Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i drugim primjenjivim zakonima ako smatrate da se obradom osobnih podataka povezanih s Vama krši GDPR. U tu svrhu osobito se možete obratiti nadležnom tijelu u državi članici EU-a ili Vašoj zemlji prebivališta ili mjesta u kojem je došlo do navodne povrede.
Zadržavanje
 
 
S obzirom na svrhe, Vaši Osobni podaci bit će obrađivani sve dok se ne postigne određene svrha ili dok ne povučete svoju privolu za obradu podataka, iskoristite svoje pravo na prigovor ili ograničite obradu. Podaci prikupljeni u svrhu funkcioniranja ove mrežne Stranice čuvat će se do prestanka rada Stranice. Osim gore navedenog, EL-PLIN servis će zadržati Vaše Osobne podatke za vrijeme potrebno ili dopušteno u skladu s mjerodavnim pravom (npr. računovodstveni i porezni propisi).
 
Kontaktni podaci za zaštitu podataka
Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa obradom osobnih podataka, ovom Stranicom ili ovim Pravilima o privatnosti možete nam se obratiti putem sljedećih kontakata:
 
e-poštom na adresu: info@el-plin.hr
poštom na adresu: EL-PLIN servis d.o.o. Postojnska 2, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska, OIB: 82893920624.
 
Salvatorna klauzula
Ako bilo koja odredba ovih Pravila o privatnosti bude smatrana ili proglašena nevažećom, nezakonitom ili neprovedivom iz bilo kojeg razloga na temelju bilo kojeg zakonskog propisa i javne politike, takva se odredba ne primjenjuje/prestat će vrijediti i proizvoditi pravne učinke u onoj mjeri u kojoj je nevažeća ili neprovediva, a ostale odredbe se nastavljaju primjenjivati/ostaju važiti s punim pravnim učinkom.
 
Mjerodavno pravo i sudska nadležnost
Za sve nesuglasice/sporove koja se odnose na Stranicu i/ili ova Pravila o privatnosti mjerodavno je hrvatsko pravo. Suglasni ste da će isključiva nadležnost i mjesto održavanja bilo kojeg pravnog postupka koji se odnosi na Stranicu i/ili ova Pravila o privatnosti biti u nadležnim sudovima koji se nalaze u Republici Hrvatskoj. Ne jamčimo niti impliciramo da su Stranice ili sadržaj/materijali na Stranicama prikladni za upotrebu izvan Republike Hrvatske. Informacije navedene na Stranicama koje se odnose na bilo koje proizvode ili usluge primjenjive su samo u Republici Hrvatskoj, te ti proizvodi i usluge možda nisu dostupni na svim lokacijama i teritorijima. Ako se nalazite izvan Republike Hrvatske, Vi ste isključivo odgovorni za poštivanje svih važećih i primjenjivih lokalnih zakona.
 
Promjene i ažuriranje Pravila o privatnosti
EL-PLIN servis pridržava pravo izmjene ili ažuriranja ovih Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Molimo Vas da s vremena na vrijeme provjerite sve izmjene ili ažuriranja naših Pravila o privatnosti, koja će biti objavljena ovdje i pokazivat će ažurirani datum stupanja na snagu na prvoj stranici Pravila o privatnosti ako bilo koje izmjene ili ažuriranja budu izvršena.
 
Ova Pravila o privatnosti posljednji su put ažurirana u siječnju 2021.