EL-PLIN, ovlašteni Vaillant servis

Tvrtka EL-PLIN servis d.o.o. direktni je nasljednik poznatog zagrebačkog obrta EL-PLIN koji se primarno bavi servisom plinskih uređaja Vaillant, njihovom montažom i izradom instalacija grijanja, a formiran je 1990. godine. Tijekom svih ovih godina djelatnici su obrta bili kontinuirano educirani tako da sada pokrivaju kompletni Vaillantov proizvodni program u svim segmentima – plinske konvencionalne i kondenzacijske zidne uređaje za grijanje i kotlove većih snaga, protočne bojlere (grijače) tople vode, akumulacione spremnike tople sanitarne vode direktno ili indirektno grijane a u posljednje vrijeme sve više i sofisticirane sustave grijanja kao što su toplinske pumpe i solarni sustavi. Također uz sve Vaillant uređaje za grijanje, nudimo i velik izbor najmodernijih regulacija od klasičnih sobnih termostata, preko naprednih automatika za više krugova grijanja, pa sve do najnovijih WiFi i mobilnih termostata i automatika. Vaillant u svom programu već dugi niz godina nudi i vrhunske klima uređaje koje također prodajemo, montiramo i održavamo.
 
U više od 30 godina rada stekli smo, zahvaljujući kvaliteti i točnosti brojne, zadovoljne korisnike među kojima i gotovo 1500 ugovornih korisnika.
 
Naša je misija pružiti Vam brzu, kvalitetnu i korektnu uslugu servisiranja ili popravka Vašeg sustava grijanja i/ili pripreme tople vode ali i pomoći Vam savjetom, projektom i naposljetku izvedbom novog sustava grijanjanja ili hlađenja, odnosno modernizacijom ili zamjenom dotrajalog uređajima i regulacijom koji će zadovoljiti sve važnije nove ekološke norme i doprinjeti uštedi energije.
 
U našem je radu presudno stalno stručno usavršavanje, koje se svih ovih godina provodi u posebno opremljenom Vaillant školskom centru, te primjena stečenog znanja u konkretnim situacijama na terenu. Ne manje važan je profesionalan i kulturan odnos prema korisnicima naših usluga, kao i izgradnja povjerenja pa i prijateljstva s mnogim našim klijentima. Tu posebnu važnost pridajemo već prvom kontaktu, odnosno telefonskom pozivu ili on-line prijavi kvara, zatim maksimalno mogućem poštivanju dogovorenog termina dolaska u Vašu kuću, stan ili poslovni prostor, imajući u vidu dragocjenost vašeg vremena te konačno brzom i stručnom otklanjanju problema zbog kojeg ste nas zvali.
 
Opredjeljujući se za naš servis, Vi ste odabrali:
  • Stručne, kulturne i profesionalne servisere,
  • Servis opremljen najmodernijom mjernom i dijagnostičkom opremom
  • Servis koji posebnu pažnju pridaje Vašoj sigurnosti te stoga nakon svake intervencije obavlja provjeru nepropusnosti plina i povrata dimnih plinova
  • Servis koji Vam u svakom trenutku jamči korektnost i poštenje
  • Servisere koji će Vas uvijek rado educirati o Vašem uređaju ili sustavu
  • Servis koji Vam je na raspolaganju cijele godine, a u zimskim mjesecima dostupan Vam je i nedjeljom i praznicima u programu Vaillant dežurstva
  • Uslugu koja će rezultirati sigurnošću i udobnošću topline Vašeg doma zimi, odnosno svježine u ljetnim mjesecima